Reisverslag  Dag 31 - Maandag 24 Juni 2013

 

08:30 Ik ben al even wakker maar lig lekker gestrekt. Het was een lekkere nacht en er is verder geen regen of gedonder geweest. Ondanks dat het hier tweede Pinksterdag is, ga ik er vandaag wel een werkdagje van maken. Maar eerst een ontbijtje en rustig aan, het is hier tenslotte een zondag.

Na het ontbijt loop ik dus nog even een rondje door het centrum - met het onvermijdelijke koffie momentje - en ga dan mijn kantoor inrichten. Daar liggen toch weer een paar taken op mij te wachten. Dus aan de slag!

In de loop van de middag krijg ik heel leuk nieuws. Ik had gisteren mijn baas een mail gezonden of ik eind oktober nogmaals een weekje Griekenland mocht doen. Hij heeft even overlegd met zijn zoon die nu de dagelijkse uitvoering doet en ik heb goedkeuring gekregen! Dat verhoogt toch weer de motivatie.

Dus wordt de hele middag al werkend doorgebracht. Maar ik blijf goed verzorgt worden door Katharina, krijg zelf gebakken spanakopita (spinazie in bladerdeeg, lekker!) en voldoende koffie en water. Buiten verdwijnt de zon regelmatig achter de overtrekkende wolken maar tot regen komt het niet.

Tijdens mijn werkdag krijg ik van collega Sophie de tip om bij het boeken eens te zoeken via www.lowcostairlines.nl. Sophie, nogmaals bedankt! Dat levert een fiks voordeel op en ik besluit meteen na het werken een boeking te doen. Om 18:00 is mijn werkdag ten einde, dat wil zeggen ik heb het meest urgente uitgevoerd en vind het wel genoeg (het werk houdt nooit op) en ga ik eerst even met een biertje op het terras zitten. Daarna ga ik terug en doe de boeking. Ik heb echter geen creditcard maar daar schiet mijn lieve broertje Berry mij meteen te hulp.

Terwijl hij naar de diploma-uitreiking van Lisa rijdt (lieve Lisa, nogmaals gefeliciteerd, ik ben trots op je!!) krijg ik van hem de gegevens. Echter de boeking komt vast te zitten. Ik probeer nogeens maar zie dat de stoelen die ik heb uitgekozen nog geboekt staan. En ik kom trouwens niet ver want ik krijg nu de melding dat mijn sessie geblokt is. Dat wordt dus morgen opnieuw proberen.

Ik ruim mijn kantoor op en ga even op bed liggen. Ik heb vanmiddag een lekkere tosti op en heb eigenlijk weinig trek. Ik heb nog een stuk spanakopita en wat perziken. Dus voldoende en besluit niet uit eten te gaan maar mij lekker op het leesboek te werpen. De avond verloopt dan ook snel en ik sluit om 23:30 mijn luiken.


Vorige dagVolgende dag

De vakantiedagen van 2013 op een rijtje