Reisverslag  Dag 46 - Maandag 30 Juni 2014

 

8:00 Wakker. Ik ben nog wel duf maar na een douche, ontbijt en frappee valt het weer wat mee. Ik ga daarna lopend het centrum in. Alles is op loopafstand, dus geen probleem. Ik zie dat er niet heel veel gewijzigd is, enkel bij mijn favoriete taverna zijn de stoelen en tafels opgeborgen. Ze zijn op vakantie.

Na een lekkere freddo bij een cafe is het alweer 14:00 en loop ik terug naar het hotel. Daar zit ik op het terras te lezen als Katerina ineens vraagt of ik trek heb in Mousaka. Zelf gemaakt. Dat krijg ik al snel geserveerd met een glas zoete witte wijn van eigen huis. Smaakt prima! Ik bedank haar voor de maaltijd en vraag of ze een massage kan regelen. Maar niet die Ludmilla van vorig jaar. Ze zegt dat ze Irini wel kan vragen en kort daarop heb ik een afspraak voor morgen 18:30 voor een uurtje massage.

De rest van de middag wordt met lezen en muziek doorgebracht. Ik besluit een dagje rustig aan te doen, heb vanmiddag al warm gegeten en ga dus niet uit eten. Dus loop ik naar de supermarkt tegenover het hotel en haal er wat brood met kaas en tomaat. Voldoende voor een maaltijd.

Die nuttig ik dan aan het begin van de avond waarna ik lekker op bed wat tv lig te zappen en muziek te luisteren. Om 23:30 sluit ik mijn luiken.


Vorige dagVolgende dag

De vakantiedagen van 2014 op een rijtje